(Project during 10 weeks) Jun 2018

Cafe prognoses voor 2025.

VUXE (links)

Bij Vuxe krijgen jonge koks een kans om hun creatieve talent te laten zien en te laten proeven aan een publiek. Iedere week komen er nieuwe talenten om zo meer naamsbekendheid te krijgen, en hun creaties op de proef te stellen. Er is een groot tekort aan koks in Nederland. Daarom kunnen er ook leerlingen koken in Vuxe. Zij lopen dan met een echte kok mee om zo meer ervaring te krijgen en hun liefde voor het vak te verbreden.

Bij Vuxe is er een thema waar de koks mee werken. Namelijk schaaldieren. De gasten die hier komen kunnen door de glazen vloer heen kijken, en letterlijk zelf hun eten kiezen. Daarna is het aan de jonge talenten om te laten zien wat ze kunnen.

Het cafe is exclusief omdat er veel aandacht naar het eten/ drinken gaat. Het zijn stuk voor stuk kleine kunstwerken.


STITCH (rechts)

Bij het Stitch café kun je met je gebroken hart terecht. Er zijn veel opties om te zitten/ liggen of hangen in het café. De gasten die hier komen willen zich verstoppen maar weten dat ze verder moeten in het leven. Ze zijn opzoek naar geluksmomenten. Deze momenten bestaan vaak uit ongezonde dingen zoals chocolade en ijs, maar waar je op het moment zelf gelukkig van word.

Het is aan de gasten zelf of ze zich willen openstellen tot de buitenwereld of willen verstoppen. Verstopt of niet verstopt, iedereen is welkom